Bröllopstips!

Bröllopstips!

 Här kommer några riktigt fina och användbara bröllopstips till bra pris!

 

 Du behöver inte mycket pengar för att göra en vacker dekoration! Det finns flytljus på Cocholate att köpa till ett väldigt bra pris!

Flytande ljus

 

Dessa svävande ljus är en favorit på bröllopet, dina gäster kommer att älska de och se romantiska svävande ljusvisningar.

”Något gammalt, något nytt, något lånat, något blått”

 

Vi kan börja på den som är enklare “ Något lånat” alltid har man en del av familj som kan låna något till dig. Om du har som jag, att mitt familj är långt borta och kunde inte komma under coronas-tider 🙄,då kanske det finns någon vän som kan rädda dig ;)

 

Något lånat

 

Något nytt är också enkelt att hitta och det kan vara själva klänningen (om den är ny) eller skorna. Om du vill använda smycken så har vi på Cocholate fina halsband, hängsmycke och örhängen att välja på. Om du köper bärnsten eller kristaller som ametist, akvamarin eller rosekvarts så är de redan mer än tusen år så man kan säga att de är gammalt men smycket är nytt så du har två i en (gammalt och nytt ☺️)

 

smycke på Cocholate

 

Bröllopsgåva till gäster några tips:

Färgglada och doftande Gästtvålar

gästvålar på Cocholate.se 

 

Minibadbomber

Minibadbomber "Pina colada" nu på cocholate.se

 

 

Bröllopsgåva till gäster -Ljus-

bröllopsgåva

 

 

Tropiskt paradis sjudande doftgranulat

Tropiskt paradis sjudande doftgranulat på cocholate

 

 

Kommer strax...

 

 

 

Har du inte hittat det som du letar efter? Du kan kolla på vår Pinterest (klicka på Pinterest logon I slutet av sidan och på Tavlan Wedding ideas/Bröllopstips ;)

 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.