🍃Cocholate Etik

Jag mĂ„ste sĂ€ga att vi har sĂ„ fantastiska grossister som har samma etik och principer som Cocholate🍃

Vi har ett brett utbud av produkter, sÄ det skulle vara omöjligt att ha enbart ekologiska och Ätervunna produkter, men vi ger alltid mer vÀrde till dessa nÀr det kommer till att introducera nya produkter.

Vi efterstrÀvar alltid, som ett minimum, att rÄvaror Àr hÄllbara. Ingen produkt vi lagerför har testats pÄ djur. Det Àr dock praktiskt taget omöjligt för nÄgot företag att hÀvda att alla de grundlÀggande ingredienserna som ingÄr i en produkt "aldrig" har testats pÄ djur.

Vad vi kan konstatera Àr att vi sÄ lÄngt det Àr möjligt anvÀnder produkter med naturliga, rena ingredienser, vi anvÀnder endast vÀlrenommerade grossiter som har liknande principer som oss sjÀlva och som strÀvar efter att sÀlja helt grymhetsfria produkter. 


PÄ Cocholate förkastar vi arbetsexploatering av barn och vi Àr sÄ glada att veta att vÄra grossister gör alltid deras bÀsta för att ta reda pÄ om ett företag sannolikt kommer att anvÀnda barnarbete som billig arbetskraft eller slavarbete innan importera produkterna. IstÀllet stödjer de olika organisationer, som t.ex:

đŸŒ·"Help in Action" eller som var linje av produkter "Holy Lama Naturals " Ă€r erkĂ€nt i Kerala som ett statligt godkĂ€nt kvinnoföretag, dĂ€r mer Ă€n 80 % av arbetarna Ă€r kvinnor. De flesta av dem lever i missgynnade situationer (Ă€nka eller övergiven av sin man).


Varje gÄng nÀr du handlar pÄ Cocholate en % av din handling gÄ till "Help in Action".


Help in Action Àr en ideell organisation som grundades 1992 och drivs helt av frivilliga. Syftet med denna förening Àr att stödja befolkningen i Himalaya-omrÄdet, sÀrskilt de som befinner sig i minst lyckliga omstÀndigheter.

Tillsammans med dig skÀnker vi varje mÄnad en summa pengar till "Help in Action", till stöd för mÄnga projekt, till exempel Àldreomsorg, utbildning för barn, plantering av trÀd och hjÀlp med att skapa dricksvattensystem. 

 

Gabriela Carlsson 

Du kan lÀsa mer om de i lÀnken

http://www.help-in-action.de/